İbrahim Özaydın İlkokulu


Vizyon: Vizyonumuz, Evrensel değerler ışığında bilim,teknoloji ve sabat birikiminden yararlanarak ülkenin geleceği için üstün nitelikli bireyler yetiştirmek, araştırma, eğitim ve hizmet alanındaki üretimini toplum yararına sunmaktır

Misyon: Misyonumuz, sorgulamaya dayalı bilimsel nitelikli eğitim ile yetiştirdiğimiz öğrencilerimizi , gelişim özelliklerinin önemsendiği ve kendilerini gerçekleştirme fırsatlarının yaratıldığı ortamlarda çağdaş yaşamın donanımlara sahip lider bireyler olarak yetiştirmektir.

Başarılar:

Saatler: İkili Öğretim yapılmaktadır. Sabahçılar için Başlangıç Saati 08:30 Bitiş Saati 12.00 Öğlenciler için Başlangıç Saati 13:00 Bitiş Saati 16:30
Isınma: Kalorifer
Bağlantı: ADSL
Yabancı Dil: İngilizce
Servis Bilgisi: Okulumuzda servis hizmeti Küçüksu Turizm tarafından verilmektedir. Servis tel: 05422411136
Sportif Etkinlikler: Okulumuzda Geleneksel Çocuk oyunları, İfet gibi çalışmalar yapılmaktadır. 2021-2022 eğitim öğretim yılında 1. sınıf seksek takımımız birinci, 2 ve 3. sınıf seksek takımımız ikinci. 4. sınıf seksek takımımız üçüncü olmuştur.
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları: Okulumuzda etwinning projesi,veli akademileri projesi,öğrenen mahalle projesi,büyük ilçeler güven ve dönüşüm projesi.İstiklal Marşı´nın 100.yılında 100 etkinlik projesi,farklılıklarımla yaşıyorum projesi aktif olarak uygulanmakatdır.
Diğer Hususlar: instagram: ibrahim_ozaydın_ilkokulu twitter:@ibrahimozaydin_ facebook:ibrahim özaydın

Telefon - 02126203676

Belgegeçer -

Eposta - Göndermek için tıklayınız

WEB - https://ibrahimozaydinilkokulu.meb.k12.tr

Adres - Pınar Mahallesi Ahmet Arif Caddesi 1497 Sokak No1 Esenyurt / İSTANBUL

Öğretmen :83
Öğrenci :2694
Derslik :34
Çok Amaçlı Salon :1
Kütüphane :1
Kütüphane Kitap Sayısı :500
Öğretim Şekli :İkili Öğretim (Sabahçı- Öğlenci)

Yerleşim Yeri - Okulumuz Pınar Mahallesi´nde yer almaktadır. Kaymakamlık ve Esenyurt Devlet Hastanesi araç ile 5 dk mesafededir.

Adres - Pınar Mahallesi Ahmet Arif Caddesi 1497 Sokak No1 Esenyurt / İSTANBUL

Ulaşım Okulumuz minibüs hatları güzergahında bulunduğundan Avcılar, Beylikdüzü ve Büyükçekmece istikametinde ulaşımı kolaydır. İETT hatları için 142A nolu Avcılar Metrobüs-Boğazköy hattına Erzurum Kongre Caddesi durağından kolayca ulaşılabilir.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık Esenyurt İlçe merkezine uzaklığı 2 km kadardır.